STIEBEL ELTRON DHM 6

Елегантен мал дизајн
Инсталација : ниска
Јачина од 5,7 KW
Тежина 1,4 kg

Категорија:

Спецификација

Јачина од 5,7 KW
Предвидено за монтирање под тоалетен умивалник
Елегантен мал дизајн
Работа на само една фаза
Прикложен нормален ел.кабел конекција директна во зид или пак со утичница
Ниска потрошувачка на електрична енергија и вода
За едно или повеке кориснички места
Ја зголемува влезната температура на водата за дополнителни +24°C
Номинална температура на топлата вода од 34°C
Грејач со голи жици , под притисок ,затворен систем
Работи и со мека и со тврда вода
Инсталација : ниска
Ниво на заштита од вода IP24(hoseproof)
Номинален притисок на вода : MPa/bar 1 / 10
Приклучок на вода : G ⅜
Волтажа : 1/N/PE ~ 220…240 V , 25А
Минимален проток на вода 2,5 l/min
Проток на вода : 2,0-3,3 l/min
Димензии (ВхШхД) : 142x191x82 (mm)
Тежина 1,4 kg