Sony DSX-S100

Прикажан текст: Извор, изведувач, песна, време на репродукција, мени и часовник
Вградено место за безбедно складирање на вашиот iPod® или Walkman® MP3 плеер уредно во рамките на ресиверот,
со што се елиминираат лабавите жици.
Вклучува предупредување за потсетување,
осигурувајќи дека не го напуштите вашиот iPod или MP3 плеер во автомобилот
Користете ја функцијата ZAPPIN за да репродуцирате 6, 9,
или 30 секунди музички клипови додека не ја пронајдете саканата песна.
DSX-S100 испорачува 52 вати максимална моќност на сите четири звучници,
додека DSO и EQ3 фаза 2 ви овозможуваат да го прилагодите миксот за динамично звучно искуство

Категорија:

Спецификација

Прикажан текст: Извор, изведувач, песна, време на репродукција, мени и часовник
Вградено место за безбедно складирање на вашиот iPod® или Walkman® MP3 плеер уредно во рамките на ресиверот,
со што се елиминираат лабавите жици.
Вклучува предупредување за потсетување,
осигурувајќи дека не го напуштите вашиот iPod или MP3 плеер во автомобилот
Користете ја функцијата ZAPPIN за да репродуцирате 6, 9,
или 30 секунди музички клипови додека не ја пронајдете саканата песна.
DSX-S100 испорачува 52 вати максимална моќност на сите четири звучници,
додека DSO и EQ3 фаза 2 ви овозможуваат да го прилагодите миксот за динамично звучно искуство.