Sony CDX-GT29

Тјунер: FM / MW / LW поставки: 18/6/6
RDS EON: Да
Засилувач:
S-МОСФЕТ: Да
Макс. Излезна моќност (1KHz, 40): 4x 45W
Претставувач на еквилајзер: ДА (EQ3, фаза II)
Контрола на бас / средно / трепкање: Да
Волумен: Да
Макс. порано Ниво: 2V
LPF / HPF: Да / Не
Отстранлив преден панел: Да
CD плеер:
MP3 / WMA /

Категорија:

Спецификација

Тјунер: FM / MW / LW поставки: 18/6/6
RDS EON: Да
Засилувач:
S-МОСФЕТ: Да
Макс. Излезна моќност (1KHz, 40): 4x 45W
Претставувач на еквилајзер: ДА (EQ3, фаза II)
Контрола на бас / средно / трепкање: Да
Волумен: Да
Макс. порано Ниво: 2V
LPF / HPF: Да / Не
Отстранлив преден панел: Да
CD плеер:
MP3 / WMA /