Sony CDX-A360

Автоматски приемник
Уникатен дизајн
Сребрено-бел FL дисплеј
DRIVE-S технологија
4 x 50 W излезна моќност од S-MOSFET
Репродуцирајте MP3 / WMA / Atrac 3Plus
Помошен влез
24-битен DAC (дигитален / аналоген конвертор)
EQ 3 (3-половен еквилајзер)
Отстранлива светлина на копчињата
RDS приемник
Отстранлив преден панел

Категорија:

Спецификација

Автоматски приемник
Уникатен дизајн
Сребрено-бел FL дисплеј
DRIVE-S технологија
4 x 50 W излезна моќност од S-MOSFET
Репродуцирајте MP3 / WMA / Atrac 3Plus
Помошен влез
24-битен DAC (дигитален / аналоген конвертор)
EQ 3 (3-половен еквилајзер)
Отстранлива светлина на копчињата
RDS приемник
Отстранлив преден панел