Severin HT 0174

Моќност:2000 W
одвојувачка млазница за стилизирање за фокусиран воздушен поток
волумен дифузер за нежно сушење на кадрици и бранови и долготраен волумен
2 подесувања за брзина / температура за прецизен и совршен стил
со копче за ладен воздух за да ја исправи фризурата
решетката за влез во воздухот која се одвојува за лесно чистење
вкл. практична висина-јамка
модерен дизајн

Категорија:

Спецификација

Моќност:2000 W
одвојувачка млазница за стилизирање за фокусиран воздушен поток
волумен дифузер за нежно сушење на кадрици и бранови и долготраен волумен
2 подесувања за брзина / температура за прецизен и совршен стил
со копче за ладен воздух за да ја исправи фризурата
решетката за влез во воздухот која се одвојува за лесно чистење
вкл. практична висина-јамка
модерен дизајн