Sencor SSI 5421TQ

Специјална површина за пеглање керамика
Променлива контрола на температурата
3-начина за пареа
Вертикална пареа
Опремена со функција на пареа
Опција за самочистење
Заштита од протекување
Транспарентен резервоар за вода-260 ml
Должина на кабел: 1,9 м
Индикаторско светло за постигната температура
230 V, 50 Hz, 2 200 W
Димензии (Ш x В x Д): 298 x 152 x 128 mm
Тежина: 1,2 кг
2 години гаранција

Категорија:

Спецификација

Специјална површина за пеглање керамика
Променлива контрола на температурата
3-начина за пареа
Вертикална пареа
Опремена со функција на пареа
Опција за самочистење
Заштита од протекување
Транспарентен резервоар за вода-260 ml
Должина на кабел: 1,9 м
Индикаторско светло за постигната температура
230 V, 50 Hz, 2 200 W
Димензии (Ш x В x Д): 298 x 152 x 128 mm
Тежина: 1,2 кг
2 години гаранција