Samsung VCC4135S37/BOL

Црвена боја,
Моќност на моторот 1600 W,
Вмукувачка моќ 320 W,
ниво на бучност 83db,
Собирање на прашина во кеса,
Капацитет на садот за прашина 3.0л,
Контрола On/Off,
6 степени на моќност,
Cyclone Фитер,
Микро Филтер на издув,
Pena филтер на мотор,
Дводелна челична цевка,
Четка 2-Step (NB-250),
додатоци за ќошина и пајажина,
Витливо црево 360,
Автоматско повлекување на кабелот,
Радиус на движење 9,2м

Категорија:

Спецификација

Црвена боја,
Моќност на моторот 1600 W,
Вмукувачка моќ 320 W,
ниво на бучност 83db,
Собирање на прашина во кеса,
Капацитет на садот за прашина 3.0л,
Контрола On/Off,
6 степени на моќност,
Cyclone Фитер,
Микро Филтер на издув,
Pena филтер на мотор,
Дводелна челична цевка,
Четка 2-Step (NB-250),
додатоци за ќошина и пајажина,
Витливо црево 360,
Автоматско повлекување на кабелот,
Радиус на движење 9,2м