Russell Hobbs Desire 18558-56

Стилски мат црна завршница со црвени акценти
1 литарска стаклена чинија со капацитет за храна од 500ml
Сечилото од нерѓосувачки челик е погодно за сите типови на храна
Операција со еден допир
Капак за чување
380W при максимално оптоварување

Категорија:

Спецификација

Стилски мат црна завршница со црвени акценти
1 литарска стаклена чинија со капацитет за храна од 500ml
Сечилото од нерѓосувачки челик е погодно за сите типови на храна
Операција со еден допир
Капак за чување
380W при максимално оптоварување