Russell Hobbs 19440-56

Компактен и едноставен за ракување,
овој Mini Chopper е совршен за мал зеленчук,
билки, па дури и за подготовка на детска храна.
Со садот и приклучоците што се безбедни за машини за миење садови,
тој е дизајниран да ја направи вашата секојдневна подготовка за
храна многу покомплицирана и поудобна.
Моќност при макс. оптоварување: 140 W
Капацитет на садот: 400ml
Контрола на тастерот
Отстранливи сечила од не’рѓосувачки челик
садот, капакот и сечилата може безбедно да се мијат во машина за миење садови
Функција за заклучување на капакот

Категорија:

Спецификација

Компактен и едноставен за ракување,
овој Mini Chopper е совршен за мал зеленчук,
билки, па дури и за подготовка на детска храна.
Со садот и приклучоците што се безбедни за машини за миење садови,
тој е дизајниран да ја направи вашата секојдневна подготовка за
храна многу покомплицирана и поудобна.
Моќност при макс. оптоварување: 140 W
Капацитет на садот: 400ml
Контрола на тастерот
Отстранливи сечила од не’рѓосувачки челик
садот, капакот и сечилата може безбедно да се мијат во машина за миење садови
Функција за заклучување на капакот