Remington S1510

керамичка и турмалинска обвивка
Висока температура 220 ° C
Време на загревање 30 секунди
Антистатички
Прекинувач за вклучување / исклучување
Мулти-напон
LED Индикатор
Должина на кабелот 2,5 м
Дијаметар 2,5 см

Спецификација

керамичка и турмалинска обвивка
Висока температура 220 ° C
Време на загревање 30 секунди
Антистатички
Прекинувач за вклучување / исклучување
Мулти-напон
LED Индикатор
Должина на кабелот 2,5 м
Дијаметар 2,5 см