PRITY MINI

Моќ: 6 kW
Погоден за простории до 33 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 39 x 47 x 62 /cm
Тежина : 48 кг
Гориво : дрво, јаглен
Боја: црна
Дрвени рачки на вратите
Опремени со ногарки
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција

Категорија:

Спецификација

Моќ: 6 kW
Погоден за простории до 33 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 39 x 47 x 62 /cm
Тежина : 48 кг
Гориво : дрво, јаглен
Боја: црна
Дрвени рачки на вратите
Опремени со ногарки
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција