PRITY FM

Камин со фурна PRITY FM
– Ширина 34 cm
– Висина 20 cm
– Длабочина 36 cm
Моќ: 12 kW
Погоден за простории до 66 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 46 x 93 /cm
Тежина : 97 кг
Гориво : дрво, јаглен
Боја: црна
Опремен со фурна
Дрвени рачки на вратите
Вграден во оделот за чување суви и влажни дрва
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција

Категорија:

Спецификација

Камин со фурна PRITY FM
– Ширина 34 cm
– Висина 20 cm
– Длабочина 36 cm
Моќ: 12 kW
Погоден за простории до 66 m2
Големина ( a x b x h /cm) : 49 x 46 x 93 /cm
Тежина : 97 кг
Гориво : дрво, јаглен
Боја: црна
Опремен со фурна
Дрвени рачки на вратите
Вграден во оделот за чување суви и влажни дрва
Опремен со два рачни амортизери:
–преден амортизер за контрола на довод на воздухот
– амортизерите на чад за прилагодување на интензитетот на пламенот
1 година гаранција