MTD Smart 51 BO

• Моќност: 1.7 kW
• Зафатнина: 123 cm3
• 4 тактен мотор
• Должина на нож: 51 cm
• Тежина: 27 kg
• Без корпа
• 3 нивоа на косење
• Производител: MTD
• ГАРАНЦИЈА: 2 години

Категорија:

Спецификација

• Моќност: 1.7 kW
• Зафатнина: 123 cm3
• 4 тактен мотор
• Должина на нож: 51 cm
• Тежина: 27 kg
• Без корпа
• 3 нивоа на косење
• Производител: MTD
• ГАРАНЦИЈА: 2 години