MP545-41-SONIC

• Номинална моќност: 1.8 kW / 2.4 hp
• Максимална моќност: 1.9 kW/ 2.6 hp
• Зафатнина: 45 сс
• Должина на мач: 41 cm
• Тежина: 6 kg
• ГРАТИС: МАСЛО ДВОТАКТОЛ 100 ml.
• Производител: SONIC
ГАРАНЦИЈА: 1 година

Категорија:

Спецификација

• Номинална моќност: 1.8 kW / 2.4 hp
• Максимална моќност: 1.9 kW/ 2.6 hp
• Зафатнина: 45 сс
• Должина на мач: 41 cm
• Тежина: 6 kg
• ГРАТИС: МАСЛО ДВОТАКТОЛ 100 ml.
• Производител: SONIC
ГАРАНЦИЈА: 1 година