Midea SC-5118T

Моќност: 1800W
За суво и влажно вшмукување
Алатки за рабовите и залихите
Моќност на моторот: 1800 W
и широк спектар на операции
Сет од 5 четки за лесно чистење
Висока ефикасност на филтрирање
Метална телескопска цевка

Категорија:

Спецификација

Моќност: 1800W
За суво и влажно вшмукување
Алатки за рабовите и залихите
Моќност на моторот: 1800 W
и широк спектар на операции
Сет од 5 четки за лесно чистење
Висока ефикасност на филтрирање
Метална телескопска цевка