Midea MDS80-C05/B08

• Кондензациска машина за сушење алишта
• Капцитет 8кг
• 12 програми
• внатрешно осветлување
• Тајмер за одложено сушење
• Систем против гужвање
• Пластична врата
• Заклучување од деца
• Бучност 69dB
• 561 kWh годишна потрошувачка на ел. енергија
• Б енергетска класа
• Димензии 59.5×61.5×84.5 цм

Категорија:

Спецификација

• Кондензациска машина за сушење алишта
• Капцитет 8кг
• 12 програми
• внатрешно осветлување
• Тајмер за одложено сушење
• Систем против гужвање
• Пластична врата
• Заклучување од деца
• Бучност 69dB
• 561 kWh годишна потрошувачка на ел. енергија
• Б енергетска класа
• Димензии 59.5×61.5×84.5 цм