Max KP60SFW

Моќност: 850W;
Прекинувач со две контролни брзини;
Дополнителен отвор од 75мм за употреба на цели полодови;
Иноксно куќиште;
Сад за отпадок со капацитет од 2литри;
Безбедносен систем на заклучување;
Нелизгачки ногарки

Категорија:

Спецификација

Моќност: 850W;
Прекинувач со две контролни брзини;
Дополнителен отвор од 75мм за употреба на цели полодови;
Иноксно куќиште;
Сад за отпадок со капацитет од 2литри;
Безбедносен систем на заклучување;
Нелизгачки ногарки