Max KL210

Моќност: 300W;
Сад: 1 литар;
Капацитет за сецкање: 300 грама;
2 брзини;
Дно кое не се лизга;
Ножеви од високо квалитетен нерѓосувачки челик за поголема издржливост;
Безбедносен систем кој спречува пристап до ножевите при работа.
Гаранција 1 година

Категорија:

Спецификација

Моќност: 300W;
Сад: 1 литар;
Капацитет за сецкање: 300 грама;
2 брзини;
Дно кое не се лизга;
Ножеви од високо квалитетен нерѓосувачки челик за поголема издржливост;
Безбедносен систем кој спречува пристап до ножевите при работа.
Гаранција 1 година