Max BO 1010

Енергетска класа: А
Програми за готвење: 5
Мултифункционална рерна со вентилациско печење
Push & Pull иноксни копчиња: 3
Црн панел
Осветлување во рерната
Двојно застаклена врата
Димензии 60х60х60

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: А
Програми за готвење: 5
Мултифункционална рерна со вентилациско печење
Push & Pull иноксни копчиња: 3
Црн панел
Иноксна рачка
Осветлување во рерната
Иноксна решетка
Тава за печење
Двојно застаклена врата
Комплетно отстранливо стакло, за полесно одржување
Димензии 60х60х60