Max AT 8032

Моќност: 2200w
Керамичка плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење
Самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 230мл
Кабел со должина од 1,5м

Категорија:

Спецификација

Моќност: 2200w
Керамичка плоча
Систем против создавање на каменец
Систем против капење
Самочистење
Вертикално испуштање на пареа
Пеглање со или без пареа
Зафатнина на резервоар 230мл
Кабел со должина од 1,5м