Luxell LX-13577

Моќност на рерната: 650 + 1000 W = 1650 W
Моќност на рерна: 1000W- 1500W- 450W
Волумен на рерна 42 л
Прилагодлив термостат
функција за готвење на скара
Двојна емајлска лента која не е корозивна хромирана скара која трае
1 Плех и 1 тава
4-фази на подесување висина на полица

Категорија:

Спецификација

Моќност на рерната: 650 + 1000 W = 1650 W
Моќност на рерна: 1000W- 1500W- 450W
Волумен на рерна 42 л
Прилагодлив термостат
функција за готвење на скара
Двојна емајлска лента која не е корозивна хромирана скара која трае
1 Плех и 1 тава
4-фази на подесување висина на полица