Luxell CX-25

Моќност: 2500 W
ИнфраредГрејач
Опции на моќност: Со термостат
Технологија со многу високи перформанси
Прилагодлив термостат: Да
Поддршка: ѕид или постоље
Водоотпорен: Во IPX4 (употреба во влажни подрачја)
Сертификати: CE / GS / RoHS
Одлични перформанси со ниска потрошувачка
Должина на кабел: 2.5m
Димензии: 86 x 18.7 x 8.9cm
Тежина: 5кг

Категорија:

Спецификација

Моќност: 2500 W
ИнфраредГрејач
Опции на моќност: Со термостат
Технологија со многу високи перформанси
Прилагодлив термостат: Да
Поддршка: ѕид или постоље
Водоотпорен: Во IPX4 (употреба во влажни подрачја)
Сертификати: CE / GS / RoHS
Одлични перформанси со ниска потрошувачка
Должина на кабел: 2.5m
Димензии: 86 x 18.7 x 8.9cm
Тежина: 5кг