Luxell A6-SF3 MT INOX

2300 W Вкупна моќност
Волумен од 56 литри
Термостат, 4 програми,
2 греачи (горе – долу)
Грил функција
Вентилатор
1 решетка,
2 плеха.
Панел Кристал
Копчиња скриени

Категорија:

Спецификација

2300 W Вкупна моќност
Волумен од 56 литри
Термостат, 4 програми,
2 греачи (горе – долу)
Грил функција
Вентилатор
1 решетка,
2 плеха.
Панел Кристал
Копчиња скриени