LTHA ZS 30

Рачно одмрзнување
Енергетска класа: A
Бруто капацитет: 300 l
Регулација на температурата

Категорија:

Спецификација

Bрзо замрзнување
1 компресор
Механичко управување
Рачно одмрзнување
Регулација на температурата
Разладувачка течност :R134А
Потрошувачка на енергија кВч: 0,87
Бучавост 42 дб
Капацитет 19 кг за 24 часа
Издржливост при прекин на електрична енергија:35 h
Изолација 6 sm
Осветлување на просторот за замрзнување -Стандардно – на таван
Замрзнувач 2 корпи
Брава за заклучување
Нето капацитет:300 l
Енергетска класа: A
Димензии (Ш x Д x В):104.3 × 68 × 87 cm
Бруто тежина 53 кг
Нето тежина 43кг