Lial JHE-25MD

2500 Вати
До 30 метри квадратни капацитет на греење
IPX 2 заштита од вода
Водоотпорен прекидач
Внатрешен сигурач
Термостат за температура
Се монтира на зид
Тркалата се продаваат одделно

Категорија:

Спецификација

2500 Вати
До 30 метри квадратни капацитет на греење
IPX 2 заштита од вода
Водоотпорен прекидач
Внатрешен сигурач
Термостат за температура
Се монтира на зид
Тркалата се продаваат одделно