KONCAR SR7VTP2

Кондензациска машина со тополотна пумпа
Бела боја
Капацитет (kg): 7
Електронско управување
Заштита од протекување: индикатор за преполетост на садот за кондензација
Заштита од деца
Индикатор за запушен филтер
Број на програми: 15
Функција за помало гужвање
Функција за одложено сушење
Енерегетска класа: A++
Потрошувачка на енергија (kWh/циклус): 1,7
Просечна годишна потрошувачка на енергија (kWh): 211
Времетраење на циклус стандардна програма (min): 121
Напон (V ~): 220-240
Вкупна приклучна моќ (kW): 1
Димензии (ВхШхД): 85×59,6×56,3 см
Амбалажа (ВхШхД): 88,1×64,1×59,2 см
Бруто/Нето тежина (kg): 46,5/44,8
Гаранција 3 години

Категорија:

Спецификација

Кондензациска машина со тополотна пумпа
Бела боја
Капацитет (kg): 7
Електронско управување
Заштита од протекување: индикатор за преполетост на садот за кондензација
Заштита од деца
Индикатор за запушен филтер
Број на програми: 15
Функција за помало гужвање
Функција за одложено сушење
Енерегетска класа: A++
Потрошувачка на енергија (kWh/циклус): 1,7
Просечна годишна потрошувачка на енергија (kWh): 211
Времетраење на циклус стандардна програма (min): 121
Напон (V ~): 220-240
Вкупна приклучна моќ (kW): 1
Димензии (ВхШхД): 85×59,6×56,3 см
Амбалажа (ВхШхД): 88,1×64,1×59,2 см
Бруто/Нето тежина (kg): 46,5/44,8
Гаранција 3 години