KONCAR SR 8VTP2

Кондензациска машина со топлотна пумпа
Бела боја
Капацитет (kg): 8
Електронско управување
Заштита од протекување: Сигнализација за преполнетост на садот за кондензација
Заштита за деца
Сигнализација за запушен филтер
15 програми на сушење
Старт/пауза копче
Смалено туткање
Полипропенски бубањ
Енергетска класа: A++
Потрошувачка (kWh/циклус): 1,7
Просечна годишна потрошувачка (kWh): 235
Времетраење на стандардна програма (min): 121
Напон (V ~): 220-240
Вкупна приклучна сила (kW): 1
Димензии (В x Ш x Д): 85×59,6×60,9 см
Бруто/Нето тежина (kg): 48,5/46,8
Гаранција 3 години

Категорија:

Спецификација

Кондензациска машина со топлотна пумпа
Бела боја
Капацитет (kg): 8
Електронско управување
Заштита од протекување: Сигнализација за преполнетост на садот за кондензација
Заштита за деца
Сигнализација за запушен филтер
15 програми на сушење
Старт/пауза копче
Смалено туткање
Полипропенски бубањ
Енергетска класа: A++
Потрошувачка (kWh/циклус): 1,7
Просечна годишна потрошувачка (kWh): 235
Времетраење на стандардна програма (min): 121
Напон (V ~): 220-240
Вкупна приклучна сила (kW): 1
Димензии (В x Ш x Д): 85×59,6×60,9 см
Бруто/Нето тежина (kg): 48,5/46,8
Гаранција 3 години