KONCAR SR 8VKP0

Машина за сушење
Енергетска класа: B
Боја: Бела
Капацитет на сушење: 1-8 kg
Број на програми: 15

Категорија:

Спецификација

Машина за сушење
Енергетска класа: B
Боја: Бела
Капацитет на сушење: 1-8 kg
Број на програми: 15