KONCAR SR 7VKP0

Кондензациска машина за сушење
Енергетска класа: B
Сигнализација за полн контејнер со вода
Боја: Бела
Капацитет на сушење: 1-7 kg
Број на програми: 15
Програм за намалено гужвање на алишта
Потрошувачка (kWh/циклус): 4,18
Времетраење на стандарден програм (min): 118
Напон 220-240
Димензии (ВхШхД cm): 85×59,6×56,3
Бруто / нето тежина: 38,7/37,2

Категорија:

Спецификација

Кондензациска машина за сушење
Енергетска класа: B
Сигнализација за полн контејнер со вода
Боја: Бела
Капацитет на сушење: 1-7 kg
Број на програми: 15
Програм за намалено гужвање на алишта
Потрошувачка (kWh/циклус): 4,18
Времетраење на стандарден програм (min): 118
Напон 220-240
Димензии (ВхШхД cm): 85×59,6×56,3
Бруто / нето тежина: 38,7/37,2