Koncar SE 6040 V BR1

– Енергетска класа: A
– Димензии (ВхШхД): 85/60/60 cm
– Број на функции на рерната: 3 (0+3)
– Волумен на рерната: 72 l

Категорија:

Спецификација

Боја – бела
Димензии (ВхШхД): 85/60/60 cm
Подесива висина за: 2 cm
Плочи:
Предна лева плоча: обична плоча ø14,5cm/1kW
Предна десна плоча: експрес плоча ø18cm/ 2kW
Задна лева плоча: обична плоча ø18cm/1,5kW
Задна десна плоча: обична плоча ø14,5cm/1kW
Димензии на рерна (ВхШхД): 36/43/40 cm
Број на функции на рерната: 3 (0+3)
Вентилатор: нема
Светло во рерна: да
Моќ на горниот грејач: 1,2 kW
Моќ на долниот грејач: 1,1 kW
Решетка: 1
Длабока тава: 1
Капак: има
Електричен приклучок: 3N
Напон: 230 V~
Вкупна приклучна моќ: 7,8 kW
Енергетска класа: A
Потрошувачка при класична употреба: 0,80 kWh
Волумен на рерната: 72 l
Тежина neto/bruto: 46/49,5 kg
Гаранција 3 години