Koncar PR 10 8.FCP3N

Бела боја
Капацитет (kg): 8
Број на вртежи (o/min): 1000
Електронско управување
Easy logic состав (Eco-Logic)
Заштита од протекување
Заштита за деца
Сензор за надзор на пењење
Број на програми: 15
Start / пауза копче
Предперење
Дополнително плакнење
Одложен старт
Пумпа со филтер
Инокс бубањ
Полипропиленска внатрешност
Број на прегради во канистерот за детергент: 3
Twin Jet состав
Отстранлив горен поклопец
Енергетска класа: D
Центрифугирање: C
Потрошувачка (kWh/циклус): 1,08
Просечна годишна потрошувачка (kWh): 194
Потрошувачка на вода (lt): 48
Времетраење на стандарден програм (min): 200
Напон (V ~): 220-240
Моќност (kW): 2,2
Димензии (ВхШхД) (cm): 84,5×59,7×58,2
Бруто/нето тежина (kg): 79/77
Гаранција 3 години

Категорија:

Спецификација

Бела боја
Капацитет (kg): 8
Број на вртежи (o/min): 1000
Електронско управување
Easy logic состав (Eco-Logic)
Заштита од протекување
Заштита за деца
Сензор за надзор на пењење
Број на програми: 15
Start / пауза копче
Предперење
Дополнително плакнење
Одложен старт
Пумпа со филтер
Инокс бубањ
Полипропиленска внатрешност
Број на прегради во канистерот за детергент: 3
Twin Jet состав
Отстранлив горен поклопец
Енергетска класа: D
Центрифугирање: C
Потрошувачка (kWh/циклус): 1,08
Просечна годишна потрошувачка (kWh): 194
Потрошувачка на вода (lt): 48
Времетраење на стандарден програм (min): 200
Напон (V ~): 220-240
Моќност (kW): 2,2
Димензии (ВхШхД) (cm): 84,5×59,7×58,2
Бруто/нето тежина (kg): 79/77
Гаранција 3 години