Koncar HL1A 54 262.BF

Енергетска класа: А+
Боја: Бела
Замрзнувачки дел горе
3 години гаранција

Категорија:

Спецификација

Комбиниран фрижидер
Бела боја
Вкупна корисна запремина 227 л
Разладувачки дел: 187 l
Комора: 40 l
Капацитет на замрзнување 2kg/24h
1 компресор
По висина подесиви нозе напред
Регулација на температурата
Одвод на одледената вода
Автоматско одмрзнување во разладувачкиот дел
Рачно одмрзнување во комората
Отварање на вратата во десно, преместива
4 полици од осигурано стакло, од тие 3 се подесиви по висина
Осветлување на внатрешноста
Сад за лед,лопатка за лед
Сад за зеленчук од транспарентна пластика
Потрошувачка на енергија kWh/годишно: 226
Климатска класа: N
Еколошки гас : R600a
Бучност: 41 dB (re 1 pW)
Енергетска класа: А+
Димензии (VxŠxD): 144x54x60 cm