KONCAR HC1A 54 278.B1V

Енергетска класа: А+
Боја: Бела
Замрзнувачки дел доле
3 години гаранција

Категорија:

Спецификација

Комбиниран фрижидер
Боја: Бела
Вкупна корисна запремина 260 л
3 фиоки за замрзнување
4 стаклени полици
Фиоки во замрзнувачот: 2 +1 складирање
Рачно одмрзнување во комората
Димензии (VxŠxD): 170x54x61 cm
Осветлување на внатрешноста
Сад за лед,лопатка за лед
Сад за зеленчук од транспарентна пластика
Држач за шишиња
Енергетска класа: А+
Климатска класа: N
Број на компресори: 1
Напон: 220-240 V
Еколошки гас : R600a
Бучност: 41 dB (re 1 pW)
Комора: 68 l
Капацитет на замрзнување 3kg/24h