Hyundai UM210 Кујнски робот

Модел UM 210 е непроценлива помош во секоја кујна.
Уредот има многу функции:
мешање, камшикување, сечкање, мешање, триење, емулгирачки диск и сечење.
Роботот има главен резервоар со капацитет од 1,5 литри.
Покрај тоа, точното мешање гарантира остар нож од нерѓосувачки челик.
Удобноста на користење покренува 2 константни брзини и пулсен режим.
Безбедноста за работа ќе биде обезбедена со нелизгачка основа и
заштита од отпочнување на неправилно составен уред.

Категорија:

Спецификација

Модел UM 210 е непроценлива помош во секоја кујна.
Уредот има многу функции:
мешање, сечкање, мешање, триење, емулгирачки диск и сечење.
Роботот има главен резервоар со капацитет од 1,5 литри.
Покрај тоа, точното мешање гарантира остар нож од нерѓосувачки челик.
Удобноста на користење покренува 2 константни брзини и пулсен режим.
Безбедноста за работа ќе биде обезбедена со нелизгачка основа и
заштита од отпочнување на неправилно составен уред.