Hisense TG50XA00G-TG50XA00W

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6250.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1540 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА:19.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,активен карбонски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:810 X 320 X 235 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години

Категорија:

Спецификација

ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP): A++ (6.1/4)
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:6000.00 W
МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:6250.00 W
ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:5000/5600 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:1540 W
ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:1550 W
ПРОТОК НА ВОЗДУХ:1000.00 m3
КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.70 l/h
НИВО НА БУЧАВА:19.00 dB
РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ℃ ДО 43 ℃
МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:12.00 kg
МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:38.00 kg
ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 55 м2
ФРЕОН:R32
ФИЛТРИ:Филтер за прашина,активен карбонски филтер
ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:810 X 320 X 235 mm
ГАРАНЦИЈА:2 години