Gorenje WE823

Капацитет за перење: 1-8 кг
Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Енергетска класа: A+++

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: A+++
Боја: Бела
WaveActive барабан
Број на вртежи на центрифугата: 1.200 rpm
Капацитет за перење: 1-8 кг
Волумен на барабанот: 54 l
Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј
Одложен почеток на перење (24 часа)
Едноставно користење
Персонализирани подесувања на сите програми
16 програми
Основни програми: Памук, Микс синтетика, Волна/Рачно перење
Начин на перење: NormalCare, EcoCare, TimeCare
Начин на перење
Звучен сигнал
Програма за самочистење (SterilTub)
Нежно затворање на вратата
Нормално тивко работење
Заклучување – заштита за деца (CDP)
Годишна потрошувачка на вода: 10.340 l
Предвидена годишна потрошувачка на енергија: 193 kWh
Ниво на бучност при перење: 59 dB(A)re1pW
Ниво на бучност при центрифугирање: 76 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 60 × 85 × 54,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 91 × 62,7 cm
Нето тежина на апаратот: 71 kg
Бруто тежина на апаратот: 72,2 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,47 W
Приклучна моќ: 2.000 W
Осигурувач: 10 A