Gorenje WCM702PW

Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Плоча за вафли, Плоча за мафини
Еднострани плочи што се вадат
Конвенционален грејач
Складирање во вертикална позиција
Затворена положба
Индикатор за температура
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Сигурносно затварање
Моќност на грејачот: 700 W
Куќиште: Лакирана површина
Должина на приклучен кабел: 0,7 m
Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 29,4 × 20,1 × 22,7 cm
Нето тежина на апаратот: 2,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 2,8 kg
Приклучна моќ: 700 W

Категорија:

Спецификација

Алуминиум
Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати
Плоча за вафли, Плоча за мафини
Еднострани плочи што се вадат
Конвенционален грејач
Складирање во вертикална позиција
Затворена положба
Индикатор за температура
Едноставно печење
Простор за сместување на кабелот
Гумена подлога на садот за поголема стабилност
Сигурносно затварање
Моќност на грејачот: 700 W
Куќиште: Лакирана површина
Должина на приклучен кабел: 0,7 m
Димензии (ШxВxД): 22 × 12 × 26 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 29,4 × 20,1 × 22,7 cm
Нето тежина на апаратот: 2,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 2,8 kg
Приклучна моќ: 700 W