Gorenje VC1901GACRCY

G.FORCEAIR COMPACT
Пластичен сад
За суво чистење
Број на додатоци: 2
Универзална четка
Волумен на садот за прашина: 2,2 l
Тип на цевка: Телескопска
Дијаметар на цевката: 32 mm
Материјал на цевката: Хромирана
Двојна ХЕПА филтрација
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Додатоци: 2
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 7 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Заштита од прегревање
Боја: Боја Црвена
Потрошувачка на енергија kWh/год.: 56,7 kWh
Должина на приклучен кабел: 7,0 m
Бучност: 84 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 26,6 × 36,7 × 30,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 46 × 30,5 × 35 cm
Нето тежина на апаратот: 5,8 kg
Бруто тежина на апаратот: 6,8 kg
Приклучна моќ: 1.900 W

Категорија:

Спецификација

G.FORCEAIR COMPACT
Пластичен сад
За суво чистење
Број на додатоци: 2
Универзална четка
Волумен на садот за прашина: 2,2 l
Тип на цевка: Телескопска
Дијаметар на цевката: 32 mm
Материјал на цевката: Хромирана
Двојна ХЕПА филтрација
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Прилагодување на моќноста на моторот со копче за вклучување
SoftStart тивко палење на моторот
Додатоци: 2
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 7 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Заштита од прегревање
Боја: Боја Црвена
Потрошувачка на енергија kWh/год.: 56,7 kWh
Должина на приклучен кабел: 7,0 m
Бучност: 84 dB(A)re1pW
Димензии (ШxВxД): 26,6 × 36,7 × 30,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 46 × 30,5 × 35 cm
Нето тежина на апаратот: 5,8 kg
Бруто тежина на апаратот: 6,8 kg
Приклучна моќ: 1.900 W