Gorenje VC1821PSWBU

POWER SLIDE
Максимална моќност на моторот: 1.800 W
Моќ на всисување: 360 W
Со вреќичка
За суво чистење
Број на додатоци: 1
Универзална четка
Проток на воздух: 38 L/s
Волумен на вреќичката: 3 l
Тип на цевка: Телескопска
Дијаметар на цевката: 32 mm
Должина на телескопската цевка: 80 cm
Материјал на цевката: Метал
1 Хепа филтер
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за полна вреќичка
Хартиени вреќи за прашина: 1
Број на текстилни вреќички: 1
Додатоци: 1
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Боја: Бела
Должина на приклучен кабел: 5,0 m
Бучност: 83 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 1.800 W
Димензии (ШxВxД): 44 × 30,5 × 24,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 50 × 36,5 × 29 cm
Нето тежина на апаратот: 4,9 kg
Бруто тежина на апаратот: 7,2 kg
Приклучна моќ: 1.600 W

Категорија:

Спецификација

POWER SLIDE
Максимална моќност на моторот: 1.800 W
Моќ на всисување: 360 W
Со вреќичка
За суво чистење
Број на додатоци: 1
Универзална четка
Проток на воздух: 38 L/s
Волумен на вреќичката: 3 l
Тип на цевка: Телескопска
Дијаметар на цевката: 32 mm
Должина на телескопската цевка: 80 cm
Материјал на цевката: Метал
1 Хепа филтер
Управувачка локација: Контрола на апаратот
Лизгачко копче за регулирање на силата на моторот
SoftStart тивко палење на моторот
Индикатор за полна вреќичка
Хартиени вреќи за прашина: 1
Број на текстилни вреќички: 1
Додатоци: 1
Намотување на кабелот
Голем досег (кабел, црево и цевка): 14 m
Исправено или хоризонтално
Додаток за оставање на цевката
Број на тркала: 3
Гумирани тркалца
Боја: Бела
Должина на приклучен кабел: 5,0 m
Бучност: 83 dB(A)re1pW
Максимална моќност на моторот: 1.800 W
Димензии (ШxВxД): 44 × 30,5 × 24,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 50 × 36,5 × 29 cm
Нето тежина на апаратот: 4,9 kg
Бруто тежина на апаратот: 7,2 kg
Приклучна моќ: 1.600 W