Gorenje TGR80NG

Волумен: 76,1 l
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Димензии (ШxВxД): 45,4 × 77,5 × 46,1 cm

Категорија:

Спецификација

Деклариран профил за употреба: М
Енергетска класа: C
Енергетска ефикасност на загревање на водата nwh: 36 %
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 6,7 kWh
Прилагодување на температурата на термостатот: Eco
Функција EcoSmart: 0
Волумен: 76,1 l
Број на одводни места: 2 или повеќе
Начин на монтажа: Вертикално на ѕид
Работен притисок: 6 bar
Материјал на котелот: Челичен емајлиран лим
Заштитна анода : Магнезиум
Регулација на температурата: Електромеханичка
Термометар: Биметален
Заштита од замрзнување: Да
Индикатор за работа на електричниот грејач: Да
Број на грејачи: 1
Приклучна моќност: 2.000 W
Приклучна моќ(V): 230 V
Номинален напон: 8,7 A
Температурни загуби (kWh/24) – вертикална монтажа: 1,85 kWh/24
Димензии (ШxВxД): 45,4 × 77,5 × 46,1 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 48 × 80 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 21,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 23,5 kg
Осигурувач: 10 A