Gorenje TCM300W

Големина на садот: 0,3 l
Ротација 360°
Лесно чистење
On/Off Копче
Гумени ногарки за стабилност
Основа
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Бела боја
Должина на приклучен кабел: 1 m
Димензии (ШxВxД): 26 × 18 × 14,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 17 × 21 × 17 cm
Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 0,8 kg
Приклучна моќ: 800 W

Категорија:

Спецификација

Големина на садот: 0,3 l
Ротација 360°
Лесно чистење
On/Off Копче
Гумени ногарки за стабилност
Основа
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Бела боја
Должина на приклучен кабел: 1 m
Димензии (ШxВxД): 26 × 18 × 14,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 17 × 21 × 17 cm
Нето тежина на апаратот: 0,7 kg
Бруто тежина на апаратот: 0,8 kg
Приклучна моќ: 800 W