Gorenje SMK150W

Моќност на моторот (max): 150 W
Капацитет на садот за мелење: 40 g
Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник
Tајмер
Нож за ефикасно мелење
Складирање на кабелот
Гумени ногарки за стабилност
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
Куќиште: Пластика + метал
Внатрешност на садот: Не’рѓосувачки челик
Должина на приклучен кабел: 1 m
Димензии (ШxВxД): 8,5 × 21,5 × 10,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 10,5 × 21,5 × 10,5 cm
Нето тежина на апаратот: 0,8 kg
Бруто тежина на апаратот: 0,9 kg
Приклучна моќ: 150 W

Категорија:

Спецификација

Моќност на моторот (max): 150 W
Капацитет на садот за мелење: 40 g
Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник
Tајмер
Нож за ефикасно мелење
Складирање на кабелот
Гумени ногарки за стабилност
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Сигурносен прекинувач за совршена безбедност
Куќиште: Пластика + метал
Внатрешност на садот: Не’рѓосувачки челик
Должина на приклучен кабел: 1 m
Димензии (ШxВxД): 8,5 × 21,5 × 10,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 10,5 × 21,5 × 10,5 cm
Нето тежина на апаратот: 0,8 kg
Бруто тежина на апаратот: 0,9 kg
Приклучна моќ: 150 W