Gorenje RK611PW4

Бруто капацитет: 326 l
Тип на апарат: Самостоен
Енергетска класа: A+
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: A+
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Отвoрање на врата: Лево/десно отворање на врата
Врата: Метална врата
Боја: Бела
Slot-in: Можност за поставување на апаратот во кујнски отвор широк 60 cm
Климатска класа: N, ST, T
1 компресор
Вкупен бруто/нето капацитет: 326 / 326 l
Волумен на разладниот дел: бруто/нето: 229 / 229 l
Волумен на замрзнувачкиот дел: бруто/нето: 97 / 97 l
Капацитет на замрзнување: 4,5 kg/24h
Издржливост при прекин на електрична енергија: 30 h
Механичко управување
CrispZone фиока со контрола на влажноста: голема фиока за зеленчук со регулација на влажноста
FrostLess: Помало собирање на мраз во замрзнувачот
ЛЕД осветлување на кровот
4 стаклени полици
Полица за шишиња на вратата : Сад за шишиња без држач
XXL SpaceBox фиока
Простор за замрзнување: 3 фиоки
2 стаклени полици
Потрошувачка на енергија kWh/24h: 0,81 kWh
Бучност: 40 dB(A)
Димензии (ШxВxД): 60 × 185 × 64 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 191 × 75 cm
Нето тежина на апаратот: 72,5 kg
Бруто тежина на апаратот: 75,5 kg
Приклучна моќ: 120 W
Осигурувач: 10 A