Gorenje MO20MW

Микробранова печка – самостојна
Механичко управување
Димензии (ШxВxД): 45,2 × 26,2 × 33,5 cm

Категорија:

Спецификација

Боја: Бела
Лакирана
Врата: Стакло
Материјал на челната плоча: Лакирана
Начин на отварање на вратата: Копче
Отвoрање на врата: Лево
Ултра ладна врата (UCD)
Волумен: 20 l
Нивоа на моќност на микробрановата печка: 6
Максимална моќност на микробрановата: 700 W
Технологија на продуцирање на микробранови: Стандардна технологија (HVT)
Начин на распределба на микробрановите: Ротирачка чинија
Механичко управување
Начин на управување: Копче
Комбинирано греење: Микробранови
Временско
Сигурносен прекинувач
Ротирачка стаклена чинија
Димензија на ротирачката чинија: 24,5 cm
Димензии (ШxВxД): 45,2 × 26,2 × 33,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 49,6 × 29,2 × 35,4 cm
Нето тежина на апаратот: 10,9 kg
Бруто тежина на апаратот: 11,9 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 1.200 W
Осигурувач: 10 A