Gorenje HD203BG

Beauty collection
IONIC CARE
Дополнителна нега со јонизатор
Регулација на брзината: 2

Категорија:

Спецификација

Дополнителна нега со јонизатор
Филтер кој се отстранува
Moжност за закачување
Едноставна механичка контрола
Регулација на брзината: 2
Заштита од прегревање за дополнителна безбедност
Куќиште: Пластично
Приклучна моќ: 2.000 W
Бучност: 78 dB(A)re1pW
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Должина на приклучен кабел: 2 m
Димензии (ШxВxД): 22 × 28,5 × 8,5 cm