Gorenje HBX601LBW

Моќност на моторот (max): 600 W
DC мотор за економична употреба и долготрајност
Капацитет на садот за мешање и месење: 0,7 l

Категорија:

Спецификација

Моќност на моторот (max): 600 W
DC мотор за економична употреба и долготрајност
Тивка работа (SilentPower)
Лесно чистење
Вклучување со притискање на копче
Пулсно работење за пократки циклуси на мешање
Прицврстување со навртување
Едноставна употреба
Пригоден за подготовка на каши
Додаток блендер: Додаток за сецкање, Сад за миксање
Капацитет на садот за мешање и месење: 0,7 l
Скала за мерење на садот за совршено точно дозирање
Ефикасно четиристрано сечило
Куќиште: Пластика + метал
Боја: Бела боја
Должина на приклучен кабел: 1,1 m
Димензии (ШxВxД): 5,1 × 39 × 7,5 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 20 × 21,4 × 13 cm
Нето тежина на апаратот: 0,9 kg
Бруто тежина на апаратот: 1,3 kg
Приклучна моќ: 600 W