Gorenje GV63060

Енергетска класа: A++
13 стандардни сетови (SpaceComfort)
Број на корпи: 2
Целосен AquaStop
Автоматско отворање на вратата (TotalDry)
Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: A++
Максимална температура на влезната вода: 70 °C
Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор
Индикатор на одбраната програма
Управување: Копче
Сензори: Сензор за ниво на вода
Температура на миење: 70, 60, 55, 35 °C
5 програми: Интензивно миење; Економична програма; Плакнење; Daily wash; Брза програма 20 минути
Референтна програма: 3
13 стандардни сетови (SpaceComfort)
Меморирање на сопствени програми
Програма SpeedWash
Функција за половично полнење
Автоматско отворање на вратата (TotalDry)
Функција за таблета 3 во 1
Индикатор на одбраната програма
Индикатор за крај на миењето
Информациски прикажувач: Индикатор за преостанато време
Можност за монтажа на декоративна врата: Можност како додаток
Одложен старт 0-24 часа
Број на корпи: 2
Систем на горната корпа: Мултиклак
Нивоа на прскање: 4
Распрснувачи: 2
Самочистечки филтер
Горна корпа: Широка мрежа; Преклоплива лева полица за вино; Фиксни држачи; Фиксна подлога за чаши
Долна корпа: Широка мрежа; Фиксни држачи; Корпа за кујнски прибор
Заштита од прелевање: Целосен AquaStop
Сервисна дијагностика
Внатрешност од не’рѓосувачки челик
Потрошувачка на вода: 11 l
Потрошувачка на енергија за нормалнa програмa: 0,92 kWh
Проценета годишна потрошувачка на вода за четиричлено домаќинство: 3.080 l
Бучност: 47 dB(A)re1pW
Регулирање на висината: 70 mm
Приклучна моќ(V): 220-240 V
Димензии (ШxВxД): 59,6 × 81,7 × 55,6 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 64 × 89 × 66,5 cm
Мерки за вградување: 60 × 82 × 57 cm
Нето тежина на апаратот: 29,9 kg
Бруто тежина на апаратот: 32,2 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,49 W
Приклучна моќ: 1.900 W