Gorenje GCE691BSC

Црна
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Еднорачно електронско палење
2 плински + 2 hi-light грејачи
лево напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно напред: 1.05 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW,
десно назад: 3 kW
Тип на решетката за плин: Лиено железо
Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
Сигнализација на преостаната топлина
Контрола на плинот
Тип на плин: g30/30
Димензии (ШxВxД): 60 × 13,2 × 52,2 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68 × 15,7 × 60 cm
Мерки за вградување: 56 × 10 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 10,3 kg
Бруто тежина на апаратот: 11,2 kg
Приклучна моќ: 3.000 W

Категорија:

Спецификација

Црна
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Еднорачно електронско палење
2 плински + 2 hi-light грејачи
лево напред: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW,
десно напред: 1.05 kW,
лево назад: Круг (hi-light) 18 cm, 1.8 kW,
десно назад: 3 kW
Тип на решетката за плин: Лиено железо
Вклучена дополнителна опрема: G20/20 природен плин
Сигнализација на преостаната топлина
Контрола на плинот
Тип на плин: g30/30
Димензии (ШxВxД): 60 × 13,2 × 52,2 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 68 × 15,7 × 60 cm
Мерки за вградување: 56 × 10 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 10,3 kg
Бруто тежина на апаратот: 11,2 kg
Приклучна моќ: 3.000 W