Gorenje ECT322BSC

Црна
Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
1 HiLight грејна зона + 1 HiLight дупла грејна зона
напред: Круг 12/18 cm, 0.7/1.7 kW,
назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 30 × 5,1 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 16 × 62 cm
Мерки за вградување: 28,3 × 6,7 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 4,1 kg
Бруто тежина на апаратот: 4,6 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 2.900 W

Категорија:

Спецификација

Црна
Брусен раб на плочата
Контрола на допир (TouchControl)
Тајмер
Stop&Go (Пауза) – За максимално сигурно готвење
Одржување на топлина
1 HiLight грејна зона + 1 HiLight дупла грејна зона
напред: Круг 12/18 cm, 0.7/1.7 kW,
назад: Круг (hi-light) 14.5 cm, 1.2 kW
Сигнализација на преостаната топлина
Заштита од деца
Димензии (ШxВxД): 30 × 5,1 × 52 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 44,5 × 16 × 62 cm
Мерки за вградување: 28,3 × 6,7 × 49 cm
Нето тежина на апаратот: 4,1 kg
Бруто тежина на апаратот: 4,6 kg
Потрошувачка на електрична енергија во режим на мирување: 0,5 W
Приклучна моќ: 2.900 W