Gorenje E5121SH

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Металик сива
Боја на рачката: Сива металик
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Стакло
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 68 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.260 cm²
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електрична плоча за готвење
1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала рингла
лево напред: Експрес рингла 18 cm, 2 kW,
десно напред: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,
лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,
десно назад: Ø 18 cm, 1.5 kW
Конвенционална рерна – 68 l

Категорија:

Спецификација

Енергетска класа: А
Материјал на управувачката плоча: Лакиран метал
Боја: Металик сива
Боја на рачката: Сива металик
Врата: Стакло
Материјал на поклопецот: Стакло
Класична шарка на вратата
Употреблив волумен на рерната: 68 l
Максимална површина на тавата за печење: 1.260 cm²
Облик на копчињата: Ергономски копчиња
Електрична плоча за готвење
1 експрес рингла + 2 стандардни големи рингли + 1 стандардна мала рингла
лево напред: Експрес рингла 18 cm, 2 kW,
десно напред: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,
лево назад: Нормална рингла 14.5 cm, 1 kW,
десно назад: Ø 18 cm, 1.5 kW
Конвенционална рерна – 68 l
Начини на загревање:
Долен и горен грејач
Долен грејач
Горен грејач
Инфра грејач
Мал инфра грејач
Чистење со AquaClean функција
Осветлување
1 длабока емајлирана тава за печење
Решетка на рерната
Водилки за тави: Водилки на извлекување
Чистење со AquaClean функција
Силвермат-емајл (SilverMatte)
Двојно застаклена врата на рерната со еден дефлектор (CompactDoor)
Потрошувачка на електрична енергија: 0,86 kWh (конвенционална)
Димензии (ШxВxД): 50 × 85 × 59,4 cm
Димензии на амбалажата (ШxВxД): 57,6 × 95,2 × 71,8 cm
Нето тежина на апаратот: 39,8 kg
Бруто тежина на апаратот: 43 kg
Приклучна моќ: 8.300 W